۲۹ مرداد ۱۳۹۲، ۹:۲۲

مسلح کردن سلول های دفاعی بدن به مبارزه با سرطان

مسلح کردن سلول های دفاعی بدن به مبارزه با سرطان

دانشمندان شیوه نوینی برای افزایش توان سیستم ایمنی بدن در مبارزه با سرطان یافتند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیستم ایمنی بدن به خوبی متعادل است از این رو می تواند به مهاجمین یورش ببرد اما به بافت های خود بدن کاری ندارد.

گروهی از محققان بیمارستان کودکان فیلادلفیا در آمریکا می گویند مطالعات حیوانی حاکی از آن است که تغییر این تعادل می تواند راه را برای ارائه درمانهای جدیدی برای سرطان فراهم آورد.

نتایج این تحقیقات درنشریه Nature Medicine منتشر شده است.

بیماری های بسیاری وجود دارند که منشا آنها حمله سیستم ایمنی به بافت های خود بدن است از جمله دیابت نوع یک و ام اس.

یکی از زمینه های محبوب تحقیقاتی در حوزه سرطان و بیماری های خود ایمنی، سلول های Treg بوده است. این سلول ها بخشی از سیستم ایمنی هستند که به طور معمول همه چیز را آرام می کنند تا سیستم ایمنی به بدن حمله نکند. محققان تلاش کرده اند تا عملکرد سلول های Treg را مختل کنند تا این سلول ها بتوانند به سرطان یورش ببرند.

دکتر وین هنکوک یکی از مجریان این طرح گفت: نیاز داریم راهی بیابیم تا عملکرد سلول های Treg را به گونه ای کاهش دهیم که فعالیت ضد توموری را بدون ایجاد واکنش های خود ایمنی امکان پذیر کنند.

این دانش پژوهان موش هایی را تولید کردند که ماده شیمیایی لازم برای فعالیت مناسب سلول های Treg را نداشتند. آنها سپس از دارویی استفاده کردند که همان تاثیر در موش های طبیعی را تولید می کرد. در هر دو آزمایش این تغییر در سیستم ایمنی رشد یک نوع سرطان ریه را محدود کرد.

به گفته دکتر هنکوک این یافته پیشرفت مهمی است و می تواند به ایمنی درمانی سرطان منجر شود.

با این حال، هنوز راه طولانی تا عرضه این درمان به بیماران سرطانی باقی است و باید آزمایش های بیشتری صورت گیرد تا مشخص شود آیا می توان همین فرایندها در سیستم ایمنی انسانی نیز دستکاری کرد یا خیر.

قطعا پس از این مرحله خواهد بود که آزمایش های بالینی بر روی انسان انجام خواهد شد.

کد خبر 2118902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha